Notícies
27 de juny del 2014
Iris Gonzálvez Puig i Marta Costa Pueyo guanyadores del concurs El Disseny a la Nostra Vida

Per tal de seguir  donant oportunitats als alumnes que hagin dut a terme un treball de recerca en el Batxillerat o projecte final del CFGS relacionat amb el disseny, l’Escola Superior de Disseny ESDi va voler seguir la tradidició i convocar la 17ª edició del concurs El Disseny a la nostra vida, el passat mes de març.

 

El resultat d’aquest concurs s’ha fet públic avui, 27 de juny a les 17:00h, on s’han proclamat com a guanyadores la Iris Gonzalvez Puig i la Marta Costa Pueyo, que seran premiades amb una beca per cursar el Grau Universitari en Disseny.

 

D’aquesta manera, el projecte ‘Disseny i il.lustració. Col.lecció de bany’, de de l’alumna Iris Gonzálvez Puig, de l’IES Torre del Palau (Terrassa) ha estat guanyador del primer premi. Mentre que el segon premi se l’endú l’estudiant Marta Costa Pueyo de l’Escola Pia (Terrassa) pel projecte “Picacosta, la imatge d’un restaurant”.

 

De tota manera, el jurat valora l’esforç i l’interès de les propostes presentades i expressa l’agraïment a tots els participants en nom de la Fundació de l’Escola Superior de Disseny ESDi FUNDIT.