Notícies
5 de desembre del 2014
Hotels Catalonia premia els alumnes de gràfic de l’ESDi

En un sopar organitzat per la cadena hotelera, han comunicat els guanyadors al millor disseny de claus/targetes d’habitació per Hotels Catalonia.  El repte proposat als estudiants, i sorgit de la col·laboració de l’ESDi amb la cadena hotelera, era el dissenyar sis clauers que representin sis ciutats diferents.

 

Els alumnes han sopat a l’Hotel Renaissance, on la cadena d’hotels Catalonia (amb qui l’ESDi manté un conveni de col·laboració) ha fet públics el que consideren el millor disseny per les claus de les habitacions, encarregades als alumnes de l’escola.

 

Els premiats han estat 3 grups d’alumnes, que, després de la feina feta, han guanyat un viatge a Madrid que inclou estança en un hotel de la cadena. A més, els dissenys dels dos primers guanyadors seran els aplicats a les claus de les habitacions dels seus hotels de tot el món. Els guanyadors del tercer premi veuran el seu disseny plasmat en posa vasos.

 

A cada targeta i posa-vasos s’ inclourà el nom de l’ESDi i el dels alumnes guanyadors: Guillem Martín, Andoni Gómez, Mercè Cassanyes, Núria Crosas, Silvia Risco, Eva Ruiz-Tello, Laura Fonalés i Clàudia Pla.