Notícies
20 de juny de 2013
Helena Bayona, graduada d’ESDi, guanya el Primer Premi al millor Projecte Final de Grau d’Interiors de Catalunya

El passat 19 de juny, l’auditori de l’edifici DHUB de Barcelona va acollir l’entrega de la 14ª edició dels Premis CODIC Projecte Final de Grau, organitzats pel Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, amb l’objectiu de premiar el millor del disseny d’interiors per part dels alumnes procedents de les Escoles Superiors de Disseny d’Interiorisme de tota Catalunya.

En l’edició d’enguany, el jurat ha atorgat el Primer Premi a la graduada Superior en Disseny d’Interiors per l’Escola Superior de Disseny ESDi, Helena Bayona, creadora del projecte: Teixits d’emergència. Confort en habitatges post-catàstrofe, un projecte arquitectònic per a l’hàbitat d’emergència que té com a objectiu millorar les condicions actuals de confort dels habitatges post-catàstrofe. Actualment, Helena Bayona desenvolupa la seva carrera professional a Colombia, on sense esperar-s’ho ha trobat el seu espai, estil i ritme al seu estudi de Disseny, Arquitectura i Visualitzacions SIZE*. I es troba inmersa en un projecte que l’enorgulleix d’allò més: la construcció d’un monastir per una comunitat de monges de clausura. Podeu veure la seva entrevista publicada a l’edició 35 de la nostra revista ISSUE i el testimoni del seu pas per l’Escola.

Juntament amb els projectes premiats es van presentar també els projectes restants que han estat finalistes i on trobem el projecte Ca’n Cunill, residència per a la gent gran, de la graduada en Disseny d’Interiors de l’ESDi Antònia Villalonga Solivellas.

Helena Bayon