Notícies
27 de juny del 2014
Graduats de l’ESDi triomfen a la Nit Laus

No podia ser d’una altre manera. Sis alumni de l’Escola Superior de Disseny ESDi van rebre algun dels premis que es van lliurar durant la nit Laus el 26 de juny. D’aquesta manera el trampolí per als valors emergents i per tant, la consagració de futurs professionals, s’ha fet realitat a l’ESDi.

 

Concretament, els guanyadors d’aquests premis han estat els graduats en el Grau en Disseny, itinerari Gràfic/ Audiovisual: Gal.la Pascual, Xavi Martínez, Marina Soto, Fredic Barrera, Cristina Dordal i Efrén Parra.

 

Gal.la Pascual va rebre per la seva col·lecció editorial, a mig camí entre un llibre i una revista que es titula Sónar Zines, el Grand Laus i un Or Laus.
Per la seva banda, l’alumni i també dissenyador gràfic de la mateixa escola on es va graduar,

 

Xavi Martínez, també va rebre un Or Laus pel seu PFG titulat Vaques Sagrades. El seu és un treball d’investigació entorn a les connexions entre diferents estudis i dissenyadors gràfics de la ciutat de Barcelona a partir de la indagació en els referents de cada un dels entrevistats.
Va ser un cas excepcionals i per decisió majoritària del jurat que es van poder premiar dos Ors ex aequo, ja que normalment només se’n premia a un, però la nit d’ahir requeria l’atorgació de dos ors a aquests dos alumni.

 

Paral.lelament, Marina Soto, que es va encarregar de dur a terme el projecte UNCOVERED, que en anglès significa destapar, deixar al descobert, va ser premiada amb un Laus de Plata, de la mateixa manera que també va ser-ho Efrén Parra pel seu projecte Out & About, un treball multidisciplinar que il·lustra de forma personal la visió d’una ciutat a través dels seus habitants.

 

I per acabar de rematar, els alumni Fredic Barrera i Cristina Dordal també van rebre un Laus de Bronze. Barrera va ser premiat  pel Mijac sagrada família, que és un projecte d’identitat visual pel Mijac Sagrada Familia de Manresa, un centre on es treballa l’educació en el lleure dels nens i joves, mitjançant la transmissió de valors. I per la seva banda, Cristina Dordal va ser premiada per la publicació que duu el nom de ‘Paraules d’una Terra. La Plana de Vic’. És una obra artística-poètica sobre tres escriptors de la Plana de Vic: Jacint Verdaguer, Miquel Martí i Pol i Maria Àngels Anglada.

 

Des de l’ESDi volem aprofitar l’ocasió i felicitar a aquests sis alumni pels èxits assolits, que són fruït del treball i satisfacció realitzats per aquests projectes!