Notícies
8 de abril de 2014
Ona Cabonell presenta el mallot de l’equip espanyol de gimnàstica rítmica, dissenyat per l’ESDi

La subcampiona olímpica del món de natació sincronitzada Ona Carbonell, i estudiant de Disseny de Moda a l’ESDi, ha presentat aquest diumenge, en l’acte de celebració del Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau organitzat en el Consell Superior d’Esports, el mallot que ha dissenyat per a l’equip espanyol de gimnàstica rítmica amb la col.laboració de l’ESDi.

 

La nedadora catalana ha presentat una original indumentària que l’equip espanyol de gimnàstica rítmica ha lluït per primera vegada en la coreografia per commemorar el Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau. L’exercici va estar acompanyat per la música oficial de Coca Cola per al Mundial de Futbol de Brasil 2014, interpretada pel cantant Carlos Vives.

 

El disseny està inspirat en l’au més característic del Brasil, el guacamai. El color vermell predomina en els teixits utilitzats, coberts de brillants i adornats amb plomes naturals. Un patró original que es completa amb una faldilla, que primer apareix recollida a un costat i més tard s’estén durant l’exercici, i amb retalls transparents de tul amb plomes sobre els braços.