Notícies
29 d’abril del 2014
Gina Tost, del programa ‘Generació digital’ imparteix una masterclass sobre les noves tecnologies a l’ESDi BCN

“Estem en un món on les xifres parlen per si mateixes, de fet d’aquí 20 anys el concepte smartproduct donarà tants llocs de treball com ho ha fet la informàtica en els últims anys”. Així donava el tret de sortida el Dr. Eduardo Huerta a la conferència que va impartir el 28 d’abril la co-presentadora del Generació Digital, Gina Tost, des de la seu de l’ESDi a Barcelona.

 

Gina Tost va encetar la conferència presentant-se i fent un breu recorregut per la seva trajectòria professional, que de fet va començar com una experiència personal. I és que l’any 1996, el ple boom de blogs intel·lectuals, Gina Tost va obrir el seu primer blog de temàtica personal, que més endavant es va convertir el videoblog. “Vaig ser de les pioneres del videoblog, de fet, quan ni Youtube ni Vimeo existien jo va penjava i compartia vídeos a la xarxa mitjançant un servidor”.

 

L’experta en noves tecnologies va aprofitar la conferència per posar-nos al dia sobre els nous gadgets que arribaran els propers mesos. Conceptes com STEAM, Realitat virtual, Oculus Rift, Project Morpheus, Prio VR, Virtuix Omni, Wearables, Google Glass, Eoson Moveris, Samsung Gear Fit, Life Logging, Android Hear, Moto 360, Second ScreenSmart TV, són alguns dels temes que va tractar Gina Tost.

 

La conferència va acabar amb un torn de preguntes que van exposar alguns dels més de trenta assistents, entre les quals li qüestionaven què quan acabaria tot això de la tecnologia. I Gina Tost va assentir que això no acabaria mai, i és que de fet, això acaba de començar.