Notícies
11 de desembre de 2015
Folch Studio, Cristian Herrera i Sanju al primer ESDIssabte del curs

Ahir dijous 10 de desembre es va celebrar la primera edició d’ESDissabte del curs al Hall de l’Escola.

L’esdeveniment va començar a les 4 de la tarda amb la projecció de la peça audiovisual en clau d’humor “Visitas inesperadas” inspirada en la figura de William Shakespeare que va rodar l’esquip d’ESDiTV en motiu de la Shopping Night Barcelona i que encara no s’havia estrenat a l’escola.

 

 

Tot seguit, es va donar pas al graduat en Disseny Audiovisual Albert Sanjuán, que va tornar a l’ESDi per presentar el seu PFGé DEEP.com, un projecte que analitza els racons més obscurs d’internet, la Deep Web, sobre què representa i què s’hi desenvolupa. Sanju va explicar als alumnes com va ser el seu procés d’elaboració i va explicar els problemes en què un es pot trobar quan comença el projecte de fi de grau.

 

 

Cristian Herrera Dalmau és llicenciat en Belles Arts però els seus darrers projectes s’han enfocat en el camp del disseny de producte. En la seva intervenció es van poder conèixer alguns dels seus treballs més reconeguts, com “Dividir una montaña”, que va formar part del projecte audiovisual "Lugares Amenos" de David Armengol, on s’explora la natura com a laboratori o “Salvar un elefante”, una intervenció artística a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Herrera va exposar la seva particular visió i metodologia a l’hora de crear i dissenyar.

 

 

Finalment, el graduat Albert Folch, fundador de Folch Studio, va presentar 5 projectes que han definit la trajectòria professional del dissenyador, una exposició que va mostrar als alumnes assistents l’altra cara del disseny, el treball que hi ha darrere un projecte tan premiat com “Strange Plants (Or al Disseny Editorial en els ADCE 2015 Awards i un Or també Premis Laus 2015) o ElDoradoExperience, un projecte personal que reuneix  les tres passions de Folch, el surf, la natura i el disseny.

 

 

ESDissabte és una iniciativa estudiantil que va néixer fa tres anys amb la voluntat d’organitzar una trobada entre professionals del disseny i estudiants i així apropar el món laboral als alumnes de disseny, perquè es puguin compartir experiències. L’actual equip d’ESDissabte està format per Lluís Torres, Guillem Martín, Elena Qureshi i Xavi Miranda.