Notícies
30 de setembre de 2016
Ferran Amago, Adjunt a Direcció de la FUNDIT, s’acomiada de la presidència de GrausTIC a la 15a Diada de les Telecomunicacions de Catalunya

La 15a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya es va celebrar el passat dijous 29 de setembre al CosmoCaixa de Barcelona, sent un dels esdeveniments més importants i representatius del Sector TIC a Catalunya.


En el marc de l’esdeveniment, el Sr. Ferran Amago va acomiadar-se de la Presidència del GrausTIC, l’associació professional que agrupa els enginyers tècnics i graus de telecomunicació i tecnologies de la informació catalans després de la seva escissió del Col·legi d’ Enginyers Tècnics de Telecomunicacions estatal. La seva decisió de no tornar a presentar-se a la presidència es va anunciar el passat mes d’agost. Amago ha estat degà del Col·legi d’ Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya durant els darrers 6 anys i durant 22 anys va dirigir la delegació catalana del col·legi estatal. L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, va fer-li entrega d’una placa commemorativa.

 

 

Enguany, la Diada de les Telecomunicacions de Catalunya s’ha centrat en la ciberseguretat, la robòtica, les relacions personals a través de les xarxes, el gaming, l’educació, les transaccions econòmiques i la indústria 4.0, sota la premissa: Oportunitats i impactes de la transformació digital: quins són els límits? A través de 8 taules de debat, experts, tècnics i professionals de diferents sectors han donat el seu punt de vista.


L’ESDi també ha estat present en les taules de debat amb la participació del Director General de la FUNDIT, el Sr. Antoni Garrell, que ha parlat de  “Prototipatge: noves tendències per a produir a costos més eficients”.