Notícies
13 de maig del 2014
Exposició de la 7º edició del Premi Disseny per al Reciclatge 2013 a l’ESDi

 Amb l’objectiu de promoure la responsabilitat de tots en la cura del Mediambient, l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) organitza, des de fa set anys, un concurs per buscar el millor disseny per al reciclatge, per tal de promoure l’ecodisseny i com a eina per assolir l’eficiència de recursos.

 En aquest concurs, l’Escola Superior de Disseny ESDi hi participa, raó per tal qual hi hauran exposats al hall de l’Escola els projectes guanyadors de la setena edició d’aquest concurs, del 20 de maig al 29 de juny. La inauguració serà el mateix 20 de maig a les 13:30 al hall de l’ESDi.

 

El Premi Disseny per al Reciclatge distingeix els productes, els projectes, les estratègies i els materials que integren els criteris de prevenció de residus, l’ús de material reciclat o la millora de la reciclabilitat. La darrera edició del Premi (2013, setena edició) es va lliurar el passat 15 d’octubre L’ARC ha muntat una exposició itinerant que recull les candidatures guanyadores i les que van rebre una menció especial del jurat en aquesta darrera edició.

 

En aquesta exposició itinerant l’ESDi i és present, a més de diverses instal.lacions públiques i privades, com ara a la Fira Municipàlia, al Barcelona Design Hub, a la Fàbrica del Sol o altres escoles de disseny.