Notícies
30 de setembre del 2014
Èxit rotund a l’#ESDiletsgo!

L’ESDi va sortir de l’ou l’any 1989-90 amb l’objectiu de redissenyar el món i 25 anys més tard segueix fent-ho. És per aquesta raó que enguany estem d’aniversari i ahir, dia d’inauguració del curs, vam bufar espelmes!

 

Per fer-ho, es va organitzar, a banda de les presentacions acadèmiques, l’ESDi Let’s go, un dinar-barbacoa on hi van participar unes quatre-centes persones, entre estudiants, professors i staff de l’ESDi. L’acte, que va tenir lloc al hall de l’escola, estava amenitzat amb un photocall, una llista musical formada per les propostes que havien fets els mateixos alumnes a través de les xarxes socials, i per diverses activitats que van proposar les diferents Unitats Departamentals. A més, quatre estudiants de l’ESDi, van dissenyar un mural col.laboratiu amb el lema ‘Hey Ho, Let’s Go!’ (exposat al mateix hall). Una bona manera de començar el curs 2014-2015.

 

A part, l’ESDi també va posar en marxa un concurs on entraven en joc dos bitllets d’avió per anar a Londres. Per entrar en el sorteig, més d’una seixantena d’alumnes van penjar una foto del seu primer dia de curs a l’ESDi a les xarxes socials, etiquetant-la amb #ESDiletsgo!. Ara falta per veure qui és el guanyador del concurs, però abans s’hauran de reunir els caps d’unitats, Community i Comunicació per decidir quina és la millor fotografia. En breu, sabrem el resultat!  Molta Sort als participants! i Let’s go!