Notícies
13 de abril del 2015
Èxit de públic a l’Open Day organitzat per l’ESDi

Aquest dissabte, 11 d’abril, l’Escola Superior de Disseny ESDi va obrir portes en una jornada lúdico-festiva que tenia com a objectiu ensenyar de quina manera entén el disseny i l’explica als seus alumnes, i, per altra banda, volia apropar la disciplina a tot tipus de públic a través de workshops i activitats diverses. El resultat final: una jornada Open Day d’allò més participativa i dinàmica amb l’auditori de l’ESDi ple a vessar en les seves dues sessions informatives i un èxit absolut en els diversos tallers que es duien a terme: el Taller d’estilisme amb la professora i estilista Montse Guals (QuéMePongo), el Taller de Food Design amb l’equip de Biscuits i el Taller d’estampació KIDS, que va animar als més petits a crear els seus propis dissenys per estampar en una bossa. Els assistents, interessats per l’art i el disseny, i futurs dissenyadors, van poder gaudir de la creativitat en estat pur i visitar les instal·lacions del centre.

 

visita guiada lis

instalacions esdi open day


A més a més, la jornada comptava, també, amb el concurs promogut per l’equip de l’ESDiTV, el Design Challenge que va plantejar com a repte als participants elaborar un element que flotés i que pogués sostenir un quilo de pasta durant un temps concret. La iniciativa va animar el hall de l’ESDi amb el repte dels participants i els ànims de l’speaker, el també presentador de News&Events, Pol Cercós. Al final, la lluita tenia premi: unes entrades pel Festival Sónar que es van emportar l’equip PXXR DE$IGN.

 

design challenge-openday

 

La graduada Sofia Dezaki i l’alumne Sharif El Fatatry van encarregar-se de coordinar el mural commemoratiu del 25è aniversari a partir de les mans plenes de pintura de tots els assistents a les jornades de portes obertes. I, a l’exterior de l’ESDi, el mercat ESDimarket i la música dels Dj’s DirtyGums i del Festival Embassa’t (en el que, enguany, ESDiTV serà televisió oficial) van encarregar-se d’amenitzar la festa que va allargar-se fins les 6 de la tarda, aproximadament.

 

ESDimarket-openday

caravana vintage-openday

mural-openday

food design

 

L’èxit d’assistència i les bones sensacions dels participants van ser la millor recompensa de la jornada.