Notícies
30 d’octubre del 2013
Èxit d’assistència al seminari “El disseny i les oportunitats en la salut preventiva”

El seminari impartit pel Dr. Eduardo Huerta, cap de la Unitat de Comunicació, Multimèdia i Interactivitat, girava entorn al “Disseny i les oportunitats en la salut preventiva” i s’emmarcava dins el cicle "Nous Temps, Nous Coneixements".

Després de l’obertura del cicle de seminaris amb la ponència “Disseny i reptes de futur”, a càrrec del Sr. Antoni Garrell, Director General de la Fundació per l’ESDi (FUNDIT), aquesta segona sessió es centrava en la recerca tecnològica per a aplicacions dins de l’àmbit de la salut.

El Dr. Eduardo Huerta va centrar la seva comunicació en el que significa l’aproximació de les noves tecnologies a diferents discapacitats tractades avui en dia en centres mèdics especialitzats, una temàtica que va presentar en la seva tesi doctoral.

El proper seminari es farà el pròxim 25 de novembre i tractarà sobre la “innovació empresarial dins l’àmbit del disseny”. Anirà a càrrec del Dr. Llorenç Guilera, Responsable de Nous Estudis de l’ESDi. Com a novetat, els seminaris es realitzaran a partir d’ara en una doble sessió. Matinal: de 10.30 a 12.00 i a la tarda de 18.30 a 20.30.

Per inscriure’s podeu contactar amb el servei d’admissions de l’ESDi trucant al 93 745 70 40 o enviant un e-mail a info@esdi.edu.es.

 

seminari2

Seminari