Notícies
8 de maig de 2015
Èxit d’assistència a l’últim ESDissabte del curs

El dijous 7 de maig va tenir lloc al Hall de l’Escola Superior de Disseny ESDi l’última edició de ESDissabte del curs 2015/16. Aquesta trobada entre professionals del disseny i estudiants, va néixer fa tres anys amb la voluntat d’apropar el món laboral als alumnes de disseny, perquè tots es puguin compartir experiències. Aquest any, a més, s’ha incorporat la secció PFGé, on els garduats narren les seves vivències en l’elaboració del projecte de final de grau.

 

 

En aquesta ocasió, la convidada a presentar la seva PFGé va ser Sofia Dezaki, Type-ish, un projecte objectiu del qual és aportar un enfocament diferent sobre el món del lettering a través de la creació d’una pàgina web. Dezaki va subratllar la importància del tutor en l’elaboració del projecte, en el seu cas el professor i dissenyador gràfic Jesús Moretín, “necessites a algú en qui confies i li puguis transmetre tots els teus dubtes”, va afirmar la dissenyadora.

 


També van participar Biscuits Barcelona, l’empresa d’Iván Merino i Pep Pujol, que uneix el disseny i la gastronomia en una aposta basada en 4 punts: Design for food, Event Food, Food Design i workshops.

 

 

Finalment, els últims convidats a l’esdeveniment van ser Crowd Studio, un estudi de disseny i branding que ha treballat per a grans empreses i esdeveniments com OFFF Barcelona i que van recomanar als futurs dissenyadors desenvolupar habilitats de negociació en treballar per a agències i  poder deixar la seva empremta en els seus treballs, és a dir, reivindicar el seu espai com a creatius per no convertir-se en simples mercenaris.