Notícies
5 de juny del 2015
Exhibició de talent i creativitat, un any més, a la desfilada de moda dels alumnes de 1r a Pedralbes Centre

Un total de 31 futurs i futures professionals del disseny de moda van presentar, ahir al vespre, a l’espai de Pedralbes Centre les seves creacions. Es tractava de propostes originals i creatives treballades al llarg del seu primer any com a estudiants del Grau en Disseny menció moda de l’ESDi. Els alumnes van haver de donar forma a les seves idees en totes les fases del procés: des la conceptualització a l’execució passant per l’ideació general de la desfilada i la tria de les models.

 

pedralbesdesfile2015-1

 

El leitmotiv de la desfilada, sota el nom de “Denmphis” girava entorn al grup de dissenyadors “Memphis” dels anys 80. Una col·lecció treballada sobre un teixit de denim on cada un dels looks presentats estava basat en una de les creacions d’aquest col·lectiu, mostrant la reinterpretació personal que cada alumne ha realitzat sobre les seves obres. 

 

pedralbesdesfile2015-2

 

La desfilada, amb èxit de públic, va concloure amb un pica-pica i una copa de cava. A més a més, durant tota la jornada (de 11.00h a 20.00h) a l’exterior de Pedralbes Centre hi hagué una representació de projectes creatius d’alumnes i graduats de l’ESDi, en una nova edició de l’ESDimarket.

 

pedralbesdesfile2015-3