Notícies
6 de novembre del 2014
Ex-alumnes de l’ESDi, finalistes del ’Talento&Co’

Els graduats de l’ESDi Núria Altimís, David Cano, Aida Gallegos, Mireia Playà i Mariana Campos ja són grup finalista del concurs ’Talento&Co’ organitzat per Trendipia.

 

Aquest concurs de moda desafia als millors dissenyadors de moda, cada grup representant les escoles de disseny amb més renom d’Espanya. El grup que ha representat l’ESDi, sota la supervisió de la professora Dolors Giró, ha treballat molt i ha superat la fase semifinal, i actualment es troben entre els finalistes, competint amb les escoles ESNE, BAU, IED, EASD i ESDEMGA

 

Talento&Co

 

Els equips finalistes han hagut de presentar un avantprojecte de col·lecció de moda, han creat el concepte comercial de marca, espai de venda i també han detallat els dissenys sobre dibuixos i fitxes tècniques.

Després de la feina feta han arribat a l’esperada fase final: els equips seleccionats hauran de confeccionar com a mínim sis looks de la col·lecció i presentar la proposta de posada en escena per l’Acte Final, que tindrà lloc a Madrid.

 

 

La setmana del 26 al 30 de gener sabrem quin grup ha resultat guanyador, fins llavors podrem anar seguint l’actualitat del concurs amb el hastag #talento&co.