Notícies
11 de desembre del 2014
ESDiNetworking Disseny + Esports

El dijous 11 de desembre a les 13:00h tindrà lloc el primer ESDiNetworking de la temporada, que vincularà el disseny amb el món de l’esport. L’esdeveniment tindrà lloc a les instal·lacions de l’ESDi a Sabadell.


Aquest esdeveniment serà un punt de trobada entre tots els graduats de l’ESDi, empreses que aposten per la vinculació universitat-empresa, i professionals del sector, per tal d’establir noves sinèrgies, i reflexionar al voltant d’aquests conceptes.


Format de l’acte:
     13.00 - Inici acte
     13.15 - 14.45 - Taula rodona
     14.45 - 16.00 - Dinar a peu dret - networking
     16.00- Finalització de l’acte

 

A la taula rodona d’aquesta edició es es compta amb la col·laboració de les empreses de roba d’esquí Söllworld i Helly Hansen, l’empresa de calçat esportiu Munich, la revista  de futbol Panenka, la dissenyadora de roba esportiva i graduada a l’ESDi Nerea Palacios i Ona Carbonell, esportista d’elit i alumna de disseny de moda de l’ESDi. La taula serà moderada pel periodista esportiu Lluís Canut.

 

Aquesta és una aposta enriquidora pels interessats en el disseny vinculat al món de l’esport.
El networking possibilita l’intercanvi d’informació i contactes així com estableix relacions amb persones que comparteixen  interessos professionals comuns.

 

Podeu confirmar la vostra assistència al següent formulari, abans del dia 5 de desembre.