Notícies
26 de febrer del 2015
ESDiNetworking Disseny + Arts Escèniques

S’acosta la data de l’ESDiNetworking about Disseny+Arts Escèniques, una trobada organitzada per l’Escola Superior de Disseny ESDi, que proposa un debat sobre les dinàmiques socials i culturals així com  nous formats de relació entre l’àmbit educatiu i l’empresa.


El 26 de febrer a partir de les 13:00h s’obrirà aquest esdeveniment, un espai de contacte i debat entre els estudiants i empreses del món de les arts escèniques i dissenyadors, on es parlarà sobre el funcionament i els reptes dels professionals d’aquest àmbit cultural. 


Aquesta vegada l’esdeveniment se celebrarà a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, (carrer d’en Font, 25, 08201 Sabadell), plataforma de creacions i exposicions culturals d’interès.


Com a la primera edició, l’ESDiNetworking about Disseny+Arts Escèniques s’iniciarà amb una taula rodona, seguida d’un dinar a peu dret-networking, més concretament l’estructura serà la següent:


     13.00 - Inici
     13.15 - 14.45 - Taula rodona moderada per al poeta, assagista i actor Vicenç Altaió

          David Victori (director i guionista de cinema, guanyador mundial del festival de films del
          YouTube’s Films Festival)

         Mariona Mas (dissenyadora de moda, actualment treballant a la productora el Terrat i 
          estilista dels Premis Gaudí, del cinema català)

         Artur Trias (actor)

         Miriam Compte (dissenyadora de vestuari per a projectes teatrals i cinematogràfics)

         Carme Portaceli (directora i productora de teatre)

         Desilence Studio (estudi de disseny)
         Miki Espuma (director artístic La Fura dels Baus)

     14.45 -16.00- Dinar a peu dret - Networking
     16.00 - Finalització

 

 

Si no us voleu perdre aquesta cita amb el disseny vinculat a les arts escèniques, confirmeu la l’assistència omplint aquest formulari abans del dia 19 de febrer 2015.


L’ESDiNetworking about Disseny+Arts Escèniques s’organitza en el context del 25è aniversari de l’ESDi, i l’exposició TRANSPOSICIONS. Disseny fora de camp que s’inaugurarà el proper dia 12 de febrer a les 19:00 a l’Espai Cultura Sabadell