Notícies
12 de maig de 2015
ESDiNetworking Comunicació + Creativitat

Sota el títol de “Creativitat a la Comunicació i Comunicació a la Creativitat”  el proper dijous 28 de maig, a partir de la 1 del migdia, arriba la 8a edició de l’ESDiNetworking, una trobada entre estudiants, graduats d’ESDi i professionals del món de la comunicació, disseny  o altres professions creatives.

 


En aquesta ocasió l’ESDINetworking Comunicació + Creativitat  es desenvoluparà en tres ponències inicials de 20 minuts cada una d’elles i, posteriorment, un debat obert de 15 minuts. Els participants d’aquest esdeveniment seran Òscar Guayabero, Raquel Sastre i Hugo Olivera, tres perfils professionals molt diferenciats però amb un eix comú: la Creativitat.  Moderarà la sessió Gina Tost, exalumna d’ESDi, comunicadora, dissenyadora i empresària.13h. Inici i presentació de l’acte


13’30– 14’30h: Ponències

 

  • 1a ponència sobre “Com es comunica la creativitat” a càrrec d’Òscar Guayabero, curador d’exposicions, teòric  i periodista especialitzat en arquitectura i disseny i organitzador d’esdeveniments com el ’PechaKucha Barcelona’.

 

  • 2a ponència sobre “Com ser creatius en la comunicació” a càrrec de Raquel Sastre, còmica, presentadora  i guionista a’El Hormiguero’ d’Antena3

 

  • 3a ponència sobre “Com aconseguir que la comunicació resulti atractiva” a càrrec d’Hugo Olivera, guionista i creatiu publicitari de llarg recorregut.


14’30h -14’45h: Debat obert moderat per Gina Tost


14’45h- 16h Dinar  a peu dret i Networking


16h. Finalització de l’acte.Lloc: Auditori de l’Escola Superior de Disseny ESDi
Campus Sabadell  C/ Marquès de Comillas, 81-83
08202 Sabadell (Barcelona)

 

Per poder assistir a l’acte és necessari formalitzar la inscripció abans del dilluns 25 de maig