Notícies
DESTACADES: del 19 a 25 maig
ESDiColor_LAB presenta les tendències de color per a la temporada SS2018 [+ altres]

 

ESDiColor_LAB presenta les tendències de color per a la temporada SS2018


L’equip investigador del laboratori de color ESDiColor_LAB de l’ESDi presentarà aquest mes de maig a Shanghai “Foodelicious”, una proposta de les tendències de color per a la temporada Primavera-Estiu 2018 basada en la denúncia del concepte d’alimentació actual, un menjar que necessita del petroli per a subsistir i que contamina, i la posada en valor de l’alimentació natural i de proximitat.


En aquesta carta despunten els tons obscurs i suaus en contrast amb tons molt saturats i brillants a on es reivindiquen els colors primaris.

L’ESDiColor_LAB, format pels professors de l’ESDi, la Dra. Encarna Ruiz i els dissenyadors Cristina Real i Miguel Ruiz, són els representants espanyols a l’organisme Intercolor, format per les principals associacions e institucions de moda i tèxtil de països com Gran Bretanya, França, itàlia, Xina, Finlàndia, Japó o Estats Units, per tal de definir una tendència a escala global que contemplarà especificitats sòcio-culturals de cada territori. 

 

 


 

El disseny omple Pedralbes Centre el 2 de juny


Els alumnes de segon curs de l’itinerari de Moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi organitzen, un any més, una desfilada de moda al Pedralbes Centre de Barcelona. Sota el lema “Colour Cover”, cada alumne ha preparat un look sencer, que es donarà a conèixer el proper 2 de juny a les 19 hores de la tarda, a la plaça exterior del centre comercial, a l’avinguda Diagonal de Barcelona, obert a tothom.

 

 

 La nedadora  i alumna de l’ESDi Ona Carbonell roda un reportatge amb GoPro

 

La nedadora olímpica de natació sincronitzada Ona Carbonell ha rodat un vídeo amb col·laboració amb GoPro, on narra el seu dia a dia mentre es prepara per a la seva participació per als Jocs de Río 2016.


El reportatge, d’uns 5 minuts de durada , inclou diverses escenes de Carbonell a la piscina de CAR, on apareix amb el banyador que lluirà a les Olimpíades i que ha estat dissenyat conjuntament amb la professora Cristina Real. Inspirat en el concert d’Aranjuez, el banyador presenta tonalitats daurades, vermelles i negres i es complementa amb un casquet que s’ha dissenyat amb una peineta especial.


Ona Carbonell és alumna del Grau en Disseny menció Moda i des de 2013, a proposta de la nedadora, els banyadors que porta l’equip olímpic de sincronitzada són dissenyats a l’ESDi.

 

 


 

Isabel Palà proposa una comunicació #offtopics al darrer TEDxManresa

 

La responsable de Comunicació de l’Escola Superior de Disseny ESDi, Isabel Palà, va participar el passat divendres 20 de maig al teatre Kursaal a les jornades TEDxManresa, que s’organitzen anualment a Manresa. L’esdeveniment tenia com a propòsit difondre idees i plantejar un debat profund sobre el tema dels tòpics.


La jornada va comptar amb la intervenció de diversos ponents com el Doctor en Biologia, Xavier Gironès, l’exvocalista del grup Lax’n’Busto Pemi Fortuny o la periodista especialitzada en maternitat, Miriam Tirado. 


Podeu veure la intervenció de la periodista i companya de l’ESDi Isabel Palà en el vídeo que s’ha editat de l’esdeveniment, a partir del minut 20.

 

 


 

Nou èxit de la Jornada de Portes Obertes a l’ESDi

 

El passat dissabte 21 de maig l’Escola Superior de Disseny ESDi va celebrar una jornada de portes obertes (la segona  d’aquest curs) pensada per a tots aquells interessats en tenir més informació sobre el Grau Oficial en Disseny que imparteix el centre en els seus sis itineraris curriculars: Gràfic, Audiovisual, Moda, Producte, Interiors i Gestió del Disseny (Integració Multidisciplinària).

 

En la jornada, que va començar a les 11.00 del matí, es va donar a conèixer el pla d’estudis del Grau en disseny en cada un dels itineraris, els requisits d’accés i les sortides professionals, i es van visitar les instal·lacions del centre acompanyats dels professors de les diferents especialitats. Un cop finalitzada la sessió informativa aquells que ho van voler van poder realitzar la prova d’accés al centre, mentre que les famílies i acompanyants van poder gaudir d’una open class sobre disseny.