Notícies
4 de juny del 2013
ESDi representa Intercolor Espanya a París en el 50è aniversari de la institució

La professora de l’ESDi Marina Castán va viatjar a París com a representant d’ESDiColor_LAB, el laboratori d’idees i tendències de color de l’ESDi, representants espanyols d’Intercolor, a la trobada de l’Associació Internacional del Color que va tenir lloc del 5 al 8 de Juny.


El viatge tenia una doble finalitat. Per una banda, es tractava d’una trobada dels membres d’Intercolor per tal de presentar les tendències de color per l’estiu 2015. I, per l’altra, la celebració del 50è aniversari d’Intercolor.

La visita de la professora Marina Castàn va comptar amb una visita a l’exposició "Paris Haute Couture" a l’Hotel de Ville de Paris, una visita a l’Institut Francès de la Moda i una visita a l’exposició "Mannequin: corps de la Mode" al Musée Galliera at the Cité de la Mode et du Design, entre
d’altres.

En la jornada del divendres cada país va presentar una proposta cromàtica i posteriorment entre tots els participants, van decidir aquells conceptes, imatges i gammes de color que definirien les tendències per a la Primavera/Estiu 2015. El concepte principal de la proposta definitiva va ser el diàleg, una de les idees aportada per ESDi Color_Lab. Així mateix, la carta final també compta amb alguns colors proposats per la Unitat de Tendències i Innovació d’ESDi.

 

Marina Castán ESDi    Intercolor