Notícies
10 de juliol del 2014
ESDi participa en el Fab 10 amb ’The Wearable Fashion Orchestra’


The Wearable Fashion Orchestra. Aquest és el nom que rep el projecte de la Unitat de Tendències i Moda de l’ESDi. Es tracta d’una col · lecció de 5 peces interactives que ofereixen una resposta sonora a partir del moviment del cos, i que el passat 5 de juliol es va presentar al Fab 10. El projecte
ha estat realitzat per Miguel González, Marina Castán i Gerard Rubio amb la col·laboració d’alumnes de ESDi: Laura Puigdellívol, David Maeso, Irene Portillo, Helena Torrescasana, Enric Martí y Júlia Coma.

 


Concretament, el FAB10Barcelona és una setmana d’esdeveniments relacionats amb les tecnologies obertes i accessibles que canviaran el món en el futur pròxim. De fet, FAB10Barcelona ha reunit més de 350 Fab Labs basats en més de 40 països al món.


’The Wearable Fashion Orchestra hibrida moda i tecnologia per establir una interacció íntima entre l’wearable i el ballarí-intèrpret. Performativitat, cos i matèria generen una experiència sinestèsica a manera d’orquestra tèxtil que crea una composició musical pròpia a partir d’una coreografia de dansa contemporània. Els ballarins que es van convertir en els músics de ’The Wearable Fashion Orchestra’ van ser Olga Ventura, Héctor Puigdomènech, Aina Jaume, Núria Rocamora i Elisabeth Olle i el disseny sonor va ser obra de Xavi Manzanares.