Notícies
14 d’abril de 2015
ESDi participa al GG Fashion Market

Els propers dies 16 i 17 d’abril es celebra la 3ª edició del GG Fashion Market que organitza l’editorial Editorial Gustavo Gili de Barcelona, on estudiants, professionals i públic en general podran trobar llibres i publicacions relacionades amb la moda i el disseny. Durant el GG Fashion Market tindrà lloc la 3a edició del concurs de disseny GGModa, es podrà visitar un córner de dissenyadors amb propostes en moda sostenible, participar en la xerrada informal sobre moda ètica amb la consultora de moda Elena Salcedo i per primera vegada, visitar i comprar al Mercat de l’Estudiant.

 

Concurs de disseny GGmoda

Les alumnes de Disseny de Moda Maria Besora, Núria Costa i Ane Castro formen l’equip d’ESDi que participa en el Concurs GGmoda, que aquest any convida als concursants a crear un model inspirat en dos llibres publicats per l’Editorial Gustavo Gili: Moda ètica per a un futur sostenible, d’Elena Salcedo, i Moda Sostenible, de Alison Gwilt. La resolució del jurat, format per Gloria Casacuberta (responsable de comunicació de la tenda Gratacós i presidenta del jurat), Fiona Capdevila (artista tèxtil i membre fundador de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona), Charo Mora (periodista de moda) i Carmen H. Bordes (editora de moda de GG), es donarà a conèixer el dijous 16 d’abril a les 19h.

L’equip guanyador viatjarà a les ciutats belgues de Bruixes i Anvers, on assistiran a la desfilada de final de curs de la prestigiosa Acadèmia de Moda d’Anvers.

 

1ª edició del Mercat de l’Estudiant

Un mercat a l’aire lliure en el qual els estudiants de moda podran vendre les seves primeres col·leccions de moda i accessoris al públic assistent al GG Fashion Market. Si visiteu el mercat podreu veure les propostes dels estudiants d’ESDi: les llibretes Manoderecha notebooks de Melissa Worral, la bijuteria que crea Mireia López per Manok i les peces úniques d’Otto Color de Silvia Iruela i Zaida Holdago.