Notícies
5 i 6 de juliol
ESDi participa al Festival de moda The Way we Live de Gijón

La Directora d’Investigació de la Unitat de Tendències i Innovació i responsable d’ESDi Color_LAB Spain (dins el Departament Universitari de Teoria i Desenvolupament del Disseny de l’ESDi), Encarna Ruiz, viatjarà a Gijón els propers 5 i 6 de juliol per impartir la ponència principal de la taula rodona: Blogs de moda: una anàlisi semiòtica" al Festival The Way we Live.

The Way we live de Gijón és una trobada de dos dies (5 i 6 de juliol) que té com a finalitat promoure el món de la moda a Astúries. A l’esdeveniment hi participen les principals revistes de moda i blogs del país, així com marques representatives, dissenyadors, fotògrafs i personalitats rellevants del món de la moda.

La Directora d’investigació de la Unitat de Tendències i Innovació d’ESDi i responsable d’ESDi Color_LAB Spain, Encarna Ruiz, serà l’encarregada d’impartir la ponència principal de la taula rodona: "Blogs de Moda: una anàlisi semiòtica", que és el títol del llibre publicat per la FUNDIT per la mateixa Encarna Ruiz (pdf adjunt més avall).

L’esdeveniment comptarà amb diverses desfilades, entre les que hi haurà la de l’estudiant d’ESDi Mercedes Fernández Mesa.

 

Més informació:GijónGijón
(Publicat el 21 de juny del 2013)