Notícies
De 2 de març a 13 d’abril
ESDi obre les seves portes amb un nou Open Day i Workshops per a tots els interessos

ESDi

Des del 2 de març fins al 13 d’abril, ESDi obrirà les seves portes a una nova generació de dissenyadors, permetent-los conèixer no solament les instal·lacions i l’oferta formativa del centre, sinó també desenvolupant el seu coneixement i la seva creativitat amb activitats per diferents perfils. Si t’interessa alguna de les següents propostes, inscriu-te aquí al nostre Open Day, i aquí als nostres workshops.

 

***

 

Open Day

 

Inscriu-te aquí

 

Durant la jornada Open Day, a realitzar-se el dissabte 7 d’abril, els assistentes i les seves famílies podran participar d’una sessió informativa, una visita pel centre i una sèrie de tallers:

 

·         Què s’amaga darrere de la moda? (11.30-14.00)

De la mà de Miguel Malaspina, coordinador i estilista de MODA-FAD i professor d’ESDi, els assistents podran descobrir com utilitzar la indumentària com eina per afavorir la transmissió de missatges.

 

·         Hands on Arduino (11.30-14.00)

Per als apassionats pel disseny intel·ligent, el professor de Smart Objects d’ESDi, Víctor Barberán, els introduirà en el disseny de productes interactius i responsius, amb programació i electrònica a través de la plataforma Arduino.

 

·         Video Mapping for Designers (11.30-12.30)

L’exploració de noves superfícies sobre les quals projectar imatges és la clau del mapping, una tècnica que permet desenvolupar espectacles audiovisuals que interactuen amb l’espai i el públic. Els professors ESDi Marianna de Nadal i Carlos Anselmo experimentaran amb formes i volums en el plató de TV de l’escola

 

·         Gaudeix la fotografia. Arquitectura i ciutat (11.30-14.00)

Capturats en una imatge, els edificis poden revelar noves facetes interactuant amb els colors, la il·luminació i la composició de la tècnica fotogràfica. Els interessats en aquest workshop podran aprendre a realitzar fotos arquitectòniques d’interior i exterior de la mà de l’arquitecte i fotògraf Leonardo Fernández.

 

openday

 

 

***

 

Workshops

 

Inscriu-te aquí

 

Els divendres 2 de març, 9 de març, 22 de març i 13 d’abril ESDi també organitzarà workshops amb to digital. En aquests dies, l’escola farà els següents tallers i seminaris:

 

2/3, 9/3, 22/3

Video Mapping for Designers (Workshop, 17.30)

L’exploració de noves superfícies sobre les quals projectar imatges és la clau del mapping, una tècnica que permet desenvolupar espectacles audiovisuals que interactuen amb l’espai i el públic. Els professors ESDi Marianna de Nadal i Carlos Anselmo experimentaran amb formes i volums en el plató de TV de l’escola

 

2/3, 9/3, 22/3

Descobreix les noves tendències a través d’Instagram (Workshop, 17.30)

Instagram es el llar de l’influencia digital i el resum perfecte per a les tendències. Amb els colors de moda com aliats, el workshop ajudarà als seus participants a definir la seva identitat online.

 

2/3, 9/3, 22/3

Crea el teu producte Smart amb tecnologia 3D (Workshop, 17.30)

L’única frontera pels Smart Products és la imaginació. A través d’aquest taller, es proposarà als assistents crear un prototip Smart utilitzant la tecnologia 3D puntera dels nostres laboratoris.

 

2/3, 9/3, 22/3

Descobreix el disseny del futur: Smart Design (Seminario, 17.30)

El disseny i la tecnologia son aliats inseparables. Aquest seminari explorarà les possibilitats tecnològiques que dona el Smart Product, productes que poden ser adaptatius, personalitzables, sensibles a l’entorn i a l’usuari, i que connectin el món virtual amb el físic.

 

2/3, 9/3, 22/3

Coneixes el nou bachelor en Humanitats Digitals? El nou perfil més demandat per empreses tecnològiques i start-ups (Seminario, 17.30)

Tota innovació tecnològica necessita un element humà que ho interpreti, que s’avanci a les seves novetats i que ho aprofiti. Les Humanitats, doncs, es converteixen en una eina complementària ideal per analitzar el món amb nous ulls.

 

22/3

Moda i teixits intel·ligents (17.30)

Els wearables no tenen perquè limitar-se als rellotges Smart i als braçalets amb diferents funcionalitats. Incorporar sensors, teixits intel·ligents i wearables a la moda permet explorar noves formes i possibilitats d’expressió.