Notícies
30 de setembre del 2014
ESDi mostra les tendències de color a l’ STIB

Aquest any a la Sala Marquès de Comillas de les Reials Drassanes de Barcelona s’hi podien veure exposades les tendències de color corresponent a la temporada Tardor/Hivern 2015-2016, basada en el concepte de creativitat.

 

ESDi participa en aquest certamen, sent l’única universitat amb laboratori de color en el propi centre, amb l’objectiu d’investigar les tendències de color dos anys abans que es duguin.
Com en els últims tres anys, els plafons de Tendències de Color elaborats pel laboratori de color de ESDI (ESDiColor_LAB) han ocupat un lloc important en aquesta fira que pretén reunir comercials i fabricants de teixits amb dissenyadors i marques de confecció.

A partir del concepte de creativitat s’han elaborat quatre plafons anomenats Gestació (El que neix com una cosa nova), Permeabilitat (allò que permet l’accés al coneixement), Projecció (com allò necessari per poder difondre les creacions) i Transposició (com a sinònim de descontextualització). En aquests quatre plafons predominen els contrastos de color complementaris, com és el cas dels verds amb els fúcsies, i els tons blaus i grisos.

 

 

STIBBCN