Notícies
6 de novembre de 2017
L’ESDi dóna un nou pas Smart amb la creació d’un banc de recàrrega per a mòbils

banco smart

 

La possibilitat d’un futur sense cables, en el qual la mobilitat dels usuaris no es vegi compromesa per la connectivitat, és un dels pilars fonamentals del disseny Smart. Per a seguir aquesta línia i com part de la seva política d’impuls Smart, l’ESDi ha estrenat el seu nou Banc Smart per a recàrrega Wireless de telèfons mòbils, situat al primer pis de l’escola.

 

A través de la incorporació de tecnologia Qi, el banc, dissenyat i desenvolupat per un equip multidisciplinari format per Direcció de FUNDIT, l’Unitat de Producte de l’ESDi i el servei d’Infraestructures i Tallers, genera un camp electromagnètic que permet transferir energia als mòbils des de dos emissors instal·lats en els bancs, marcats com cercles blancs.

 

Per a poder utilitzar-ho, els usuaris han de comptar amb smartphones amb adaptadors Wireless o disposar d’alguns dels següents mòbils, que tenen incorporada la tecnologia necessària: Samsung Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 8, 5, Nexus 4, 5, 6, 7, Moto 360 Watch, Google Pixel, Pixel XL, LG G6 amb UniQi, iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6S, SE, 5, 5C, 5S amb iQi.


Els estudiants o professors que no compten amb els models indicats o amb adaptador Wireless propi poden sol·licitar un per a iPhone, Samsung o BQ en recepció.