Notícies
15 de desembre de 2015
ESDi col•labora amb el projecte “Una essència humana” de Col·lec al CCCB

 

Aquest desembre el col·lectiu multidisciplinari d’àmbit creatiu Col·lec, ha preparat la instal·lació “Una essència humana”, en el marc de l’exposició + Humans del CCCB,  que treballa sobre el concepte de “què és el que ens fa sentir humans” i de  “com podria ser el fet de ser conscients de les possibilitats i limitacions del nostre cos.

 

 

L’Escola Superior de Disseny ESDi ha col·laborat en la seva realització i l’exposició es podrà veure del 22 al 27 de desembre. A més,  el mateix 22 de desembre els membres de Col·lec faran la presentació pública del projecte i el CCCB ofereix a l’ESDi 12 entrades gratuïtes per assistir-hi  i només cal inscriure’s en el següent formulari. Només es pot garantir plaça als alumnes inscrits.

 

Els objectius d’aquest col·lectiu de futurs dissenyadors es basen en crear una xarxa d’intercanvi interuniversitària i multidireccional de coneixement i experiències, fomentar llaços professionals entre els estudiants, així com esdevenir un pont entre l’empresa i la universitat. L’alumne de l’ESDi Oriol Targa representa a la nostra escola i també hi ha estudiants de Bau, Eina, Massana i Elisava.

 

A més, recordeu que el CCCBB ofereix  als alumnes i graduats d’ESDi un 2 x 1 (dues entrades al preu d’una) per a l’exposició +Humans, vàlid pel mes de desembre i gener, que podeu obtenir presentant el val adjunt.