Notícies
22 de febrer de 2017
Es presenten 7 projectes de desenvolupament web realitzats conjuntament per alumnes de l’ESDi i de l’Institut Sabadell.

El passat dilluns 20 de febrer l’Auditori de l’Escola Superior de Disseny ESDi va acollir la presentació dels projectes webs que han realitzat conjuntament alumnes de l’Institut Sabadell i alumnes de l’ESDi.

A principi del curs 2016/2017 l’ESDi i l’Institut Sabadell van signar un conveni per tal de fomentar la col·laboració entre els seus alumnes i els nostres, entenent que són disciplines afins en alguns àmbits professionals.

D’aquesta manera es va acordar que el grup de 4t curs del Grau en Disseny menció Gràfic de l’ESDi treballés amb els de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma de l’Institut Sabadell.

La col·laboració específica s’ha formalitzat amb el projecte de disseny i desenvolupament web, coordinats pel professor Pere Tomàs (IS) i el Dr. Eduardo Huerta (en l’assignatura de Disseny d’interfícies digitals de l’ESDi), del qual han sorgit 7 propostes diferents de serveis web, dutes a terme per grups compostos per dissenyadors i programadors.

 

 

El projecte va començar al mes d’octubre i va finalitzar ahir dia 20 de febrer amb el lliurament de les maquetes funcionals de cada producte digital.

Fruit també del conveni entre ambdues institucions es preveu la col·laboració en altres àrees com la del Disseny Audiovisual, per exemple.