Notícies
11 de juny de 2015
Entrevista a Jorge Márquez Moreno, professor del Màster en UI/UX Design d’ESDi

El proper curs 2015-2016 a l’Escola Superior de Disseny ESDi s’iniciarà la primera edició del Màster en Disseny d’Interfícies i d’Experiència d’Usuari (UI/UX Design) amb l’objectiu de formar professionals d’alt nivell en l’àmbit del disseny de sistemes d’informació per als diversos dispositius interactius que actualment es troben en el mercat TIC. 

Els qui el cursin podran donar resposta a la demanda dels sectors d’experts en dissenyar solucions interactives i productes més útils, senzilles i que aconsegueixin una major satisfacció de l’usuari. Obtenir coneixements relacionats amb la gestió i presentació d’informació que s’adapti als diversos dispositius i formats disponibles al mercat (llocs web, mòbils, tablets, espais urbans interactius, etc.) permetrà a l’alumne desenvolupar projectes altament competitius mitjançant la percepció i enteniment de les necessitats associades a aquest tipus de problemàtiques i mitjançant la resolució tècnica efectiva que aquests projectes demanden.


Un màster innovador amb la mirada posada en el futur

El Màster en UI/UX Design, que tractarà tots aquells aspectes teòrics i pràctics que es consideren rellevants per a la formació dels futurs dissenyadors, compta amb professorat de reconeguda experiència i de professionals en actiu d’empreses del sector com Everis, Please o Communify, que garanteixen una formació actual, innovadora i tenint en compte les demandes del mercat.


Si voleu saber-ne més, us convidem a llegir l’entrevista que li vam fer a Jorge Márquez Moreno, cap de l’equip de Disseny de Serveis i Experiència d’Usuari d’Everis i professor del Màster en UI/UX de ESDi.