Notícies
14 de juny del 2013
L’ESDi entrega els diplomes de promoció de Grau

El proper 9 de juliol, l’Escola Superior de Disseny ESDi realitza l’acte d’entrega de Diplomes de Promoció de Grau al Teatre Alexandra de Barcelona. L’acte acredita que l’alumne pertany a la promoció 2009-2013.

L’acte estarà presidit pel rector de la Universitat Ramon Llull, el Dr. Josep Maria Garrell i el president de la FUNDIT, el sr. Josep Bombardó i Navinés.

La promoció del 2013 està formada per un centenar d’alumnes del grau en Disseny en tots els seus itineraris curriculars de: disseny gràfic, disseny de moda, disseny de producte, disseny d’interiors, disseny audiovisual i gestió del disseny (integració multidisciplinària)
 
A l’acte assistiran representants del món de l’empresa, membres de la Fundació per l’ESDi, familiars i amics dels alumnes, membres del equip rectoral de la Universitat Ramon Llull, professors i staff de l’ESDi.
 
L’esdeveniment començarà a les 19:30 hores amb la benvinguda del Dr. Llorenç Guilera, Director de l’ESDi i, seguidament, es procedirà al lliurament dels diplomes de promoció als alumnes de l’ESDi.