Notícies
30 de juny de 2015
Enhorabona als nous dissenyadors i dissenyadores!

L’Escola Superior de Disseny ESDi va celebrar ahir dilluns 29 de juny l’Acte acadèmic de lliurament de diplomes a la Promoció 2011-2015 del Grau en Disseny.

Alumnes i familiars van ser convidats al Hall de l’Escola a un acte que, presidit pel Dr. Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramon Llull, va començar a les 8 del vespre amb la presència de prop de 400 persones. 
L’acte solemne va començar amb unes paraules del president de la FUNDIT, el Sr. Josep Bombardó, dirigides als alumnes, "haureu d’aprendre, desaprendre i tornar a aprendre, no per saber més sinó per saber millor". Bombardó va recordar també que aquest any se celebren 25 anys de l’Escola, que "volen dir consolidació i tradició, però no està tot fet. És una fita que ens ha d’esperonar a corregir els errors ia millorar la tasca formativa en aquest atractiu món del disseny ". També va expressar agraïment a totes les persones i entitats que en aquells moments van creure en el projecte i han fet possible que l’Escola existeixi.


A continuació, la intervenció del nou alcalde de Sabadell, el Sr. Juli Fernàndez, que ha recalcat que l’Acte de Promoció "no ha de ser un punt i final sinó un punt i seguit. Tingueu present que la formació és vital per ser un bon professional ". L’Alcalde també va recordar que "el * ESDi compleix 25 anys de compromís amb la formació però també de compromís amb la ciutat de Sabadell".

Arribats a aquest moment, 80 alumnes, dels noranta que es graduen aquest any, van recollir els seus diplomes, acompanyats dels aplaudiments de companys i familiars.

El Sr. Antoni Garrell, director general de la FUNDIT, va expressar la seva satisfacció de veure una nova promoció de dissenyadors i de dissenyadores, "de persones amb capacitat de sorprendre, innovar, superar límits, acceptar els reptes i de desafiar la incertesa del futur. Els dissenyadors són aquells que esdevenen l’avenç científic i tecnològic en progrés per a les persones ".

Els alumnes Albert Gil i Raül Garcia van ser els escollits de representar a la seva promoció, en un discurs ple d’anècdotes, de consells i d’agraïments: "Ha passat tot molt ràpid, no ens hem adonat i han passat 4 anys, amb la sensació que, dins del nostre, alguna cosa ha canviat (..) Si hem arribat fins aquí és que estem fent el que ens agrada. Som les noves generacions que hem de promoure el canvi, obligant-nos a aprendre, a seguir evolucionant, però fent-ho de la mà de la societat ".
Així mateix, la Dra. Glòria Fernàndez, Directora de l’ESDi, denominar als alumnes amb Millors expedients acadèmics de la promoció 2015:

Itinerari Audiovisuals Ex aequo: Carlos Anselmo del Pi i Cristian Arranz Garcia

Itinerari Gràfic: Jordi Bayona Martí

Itinerari Integració Multidisciplinària: Raül Garcia Gili

Itinerari Interiors: Elena Martínez Graña

Itinerari Producte: Albert Gil Martínez

Itinerari Moda: Enric Martí Cañizares

També es va fer entrega d’un diploma a l’empresa JOU Disseny & Llum al millor conveni de col·laboració entre empresa i universitat, que va recollir la gerent la Sra. Maria Ferrés.

Finalment, el rector de la URL, ha felicitat els alumnes per la finalització de la seva etapa, instant-los a lluir amb orgull el "segell ESDi", que porten 20 promocions anteriors a la seva.

Ja per acabar aquest acte tant especial, es va convidar a tots els assistents a un sopar de peu que es va servir al pati principal de l’Escola, celebració que es va allargar fins a les 11 de la nit.