Notícies
3 de gener del 2014
Els estudiants d’Erasmus arriben a l’ESDi

Nervis. Això és el que sentien els estudiants d’Erasmus que han arribat el 3 de febrer a l’Escola Superior de Disseny ESDi per cursar-hi la resta de curs acadèmic. En total, l’ESDi ha de rebre 23 estudiants d’arreu del món aquest semestre, encara que avui, que era el dia oficial de la presentació i benvinguda dels estudiants,  només hi ha pogut asistir 13 erasmus,  ja que la resta encara estan al seu país d’origen acabant els exàmens del primer semestre.

 

L’encarregada de les Relacions Internacionals de l’ESDi, Mireia Fàbrega, i el Dr i professor de l’escola Enric Puig, han donat la benvinguda des de l’auditori als nous estudiants que s’incorporen per adquirir més coneixements sobre el disseny. A més, els hi han donat la informació necessària per desplaçar-se per la ciutat i han afegit que aprofitin la oportunitat per enriquir-se tant en l’aspecte professional com el personal.

 

Tot seguit, Mireia Fàbrega ha fet un recorregut per l’escola per tal d’ensenyar els tallers, el hall, el bar i les aules als estudiants. A partir d’aquí, els nous erasmus podran assistir a totes les classes que vulguin per escollir les assignatures i de fet, tenen temps de fer-ho fins el dia 17 de febrer, que és quan es formalitzarà la matricula oficial. D’aquesta manera els estudiants podran fer un petit tast sobre el contingut de totes les assignatures que s’imparteixen a l’ESDi i decidir, en base el crèdits que necessiten, de quines assignatures es matricularan en funció dels seus interessos i gustos.