Notícies
29 de novembre de 2016
Els alumnes del Màster en Comissariat d’Art Digital visiten l’Hangar

El passat dimecres 23 de novembre els alumnes del Màster en Comissariat d’Art Digital de l’ESDi van visitar l’Hangar, el centre de produccio i recerca d’arts visuals de Barcelona.

El motiu de la visita va ser poder assistir a la presentació del projecte Arxiu_Dossiers,  un repositori de dossiers d’artistes contemporanis amb residència i/o espai de treball a Barcelona i Catalunya pensat per promoure i difondre la seva obra, així com el context de l’art del que formen part.

De la mà dels relats dels artistes Domènec, Mariona Moncunill, Fito Conesa, Rafel G. Bianchi i de la comissària d’art i professora del Màster Pilar Bonet,  els alumnes van conèixer aquesta eina per detectar i analitzar les interrelacions en el camp cultural local i internacional, mitjançant col·laboracions, enfortint l’intercanvi del coneixement i desenvolupant aspectes de recerca.

Finalment, Connie Mendoza, coordinadora d’Arxiu_Dossiers, va ensenyar als alumnes projectes i les activitats que es desenvolupen a l’Hangar sobre la curadoria i recerca en art contemporani, com a servei destinat a investigadors, crítics i comissaris, gestors culturals, directors de museus, galeristes, productors, i artistes.