Notícies
5 de febrer de 2016
Els alumnes de Moda culminen un projecte amb Stradivarius

Ahir dijous 4 de febrer els alumnes del Grau en Disseny menció Moda van presentar una col·lecció, de forma individual, per a la temporada primavera/estiu 2016 davant de representants de la firma tèxtil Stradivarius.

 

 

Aquest projecte s’emmarca en el conveni de col·aboració entre l’ESDi i Stradivarius amb el qual es vol que els alumnes coneguin el món de la moda ràpida, una forma de treballar veloç i àgil i una de les branques amb més sortida professional del país.


En aquest projecte Stradivarius només actua com a Director creatiu i escollirà 3 dels treballs presentats, atorgant un primer, segon i tercer premi. Els requisits que demana la marca és dissenyar una col·lecció coherent i acord amb les tendències d’estiu 2016.

El projecte consta d’una recerca i anàlisi de tendències, triar un tema d’inspiració per posteriorment elaborar un sketch-book i desenvolupar els 10 looks que formaran la col·lecció. La col·lecció es completa amb una carta de color i una carta de teixits i la confecció d’un dels looks dissenyats.