Notícies
12 de gener del 2015
El tret de sortida de l’exposició Transposicions: disseny fora de camp

12 de febrer, el dia en que es va inaugurar l’exposició Transposicions: disseny fora de camp.

 

A les 12 del matí es va celebrar una roda de premsa que donava el tret de sortida a una iniciativa nascuda de la mà d’alguns exalumnes de l’ESDi. L’acte va tenir lloc a l’Espai Cultura de Sabadell, on la Sra. Mercedes Salgado (Directora de l’Institut Universitari EATM de l’ESDi) i Sr. Joan Carles Sunyer, Director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 van presentat en públic aquesta mostra de Projectes de Final de Grau de 8 graduats en disseny a l’ESDi.

 

 

Transposicions: disseny fora de camp acull aquests 8 projectes provinents de diferents disciplines del disseny: disseny gràfic, disseny de moda, disseny audiovisual i Gestió del disseny (disseny multidisciplinar) i els engloba a tots sota els conceptes de la precarietat en els processos d’elaboració dels seus dissenys. La segona part de la roda de premsa va consistir en una presentació per part de cada un d’ells, dels seus projectes.

 

 

A les 19h es van obrir les portes de l’exposició al públic general, una mostra que es podrà visitar de forma gratuïta fins el dia  5 d’abril. 
Els exalumnes que han ideat i tirat endavant aquest projecte són Damià Armengol, Òscar Boix, Júlia Coma, Anna Garcia, Iria Caballero, Gemma Estadella, David Vera i Joana Capella, graduats en diferents disciplines del disseny (moda, gràfic, integració multidisciplinar i audiovisual).