Notícies
12 de juliol de 2013
El talent de l’ESDi es premia a la 080 Barcelona Fashion

Un any més, Barcelona s’ha convertit en el centre de la creativitat, la innovació i la moda en la nova edició de la 080 Barcelona Fashion a l’edifici DHUB Barcelona, que s’ha celebrat del 8 al 12 de juliol. Aquesta edició Primavera/Estiu 2014, no només ha comptat amb la presència de dissenyadors de renom, sinó que també hi hem pogut trobar el millor talent emergent.

El dissenyador i col·laborador docent del Diploma d’Especialització en Tendències i estilisme i del Màster en Assessoria d’estilisme, imatge i comunicació de l’ESDi, Angel Vilda, ha guanyat amb la seva firma Brain and Beast el premi 080 Barcelona Fashion.


També, el graduat d’ESDi i dissenyador Selim de Somavilla va presentar el dimarts 9 de juliol la seva proposta per a la Primavera/Estiu 2014, la col·lecció ‘Three Thousand Words’ que evidencia una dualitat de sexes, que eventualment s’uneixen per formar una unitat. Amb aquesta col·lecció plena d’antítesis entre masculí i femení, clàssic i modern, regular i irregular creant una harmonia de contrastos enfrontats, Selim de Somavilla va ser guardonat amb la menció especial per part dels membres del jurat internacional de la 080.

D’altra banda, ModaFad va organitzar la desfilada Projecte T: The Best Fashion Projects 2013, que comptava amb 21 dels millors projectes de fi de Grau. D’aquesta desfilada, el jurat de ModaFad format per grans professionals del món de la moda va triar els 10 finalistes dels ModaFad Fashion Awards, d’entre els quals troben les recents graduades de l’ESDi Marta Giralt i Tea Sirbiladze, que van mostrar els seus dissenys el passat dilluns 8 de juliol al Teatre Victòria en la desfilada ESDi Degree Show 2013.

angel vilda

 

selim de somavilla  modafad