Notícies
5 de setembre de 2013
El Sr. John Cowell, director de Relacions Internacionals de la Universidad del Pacífico de Xile visita l’ESDi

El Sr. John Cowell, Director de Relacions Internacionals de la Universidad del Pacífico de Xile, ha visitat les Unitats Departamentals i els tallers de l’ESDi i ha pogut conèixer de bona mà alguns dels projectes que s’hi desenvolupen en una visita que té com a finalitat conèixer l’equip i les instal·lacions de l’Escola Superior de Disseny ESDi.

La cap de la Unitat de Producte i Usabilitat d’Espais, Lis Ferrándiz, ha explicat els projectes en col·laboració amb empreses que s’estan desenvolupant des de la seva unitat amb alumnes residents i en el marc de certes assignatrures.

De la seva banda, la Encarna Ruiz, cap de la Unitat de Tendències i Innovació, li ha presentat el projecte Close to the body, la representació d’ESDi a l’Associació Internacional del Color, Intercolor, sent ESDi_ColorLAB el representant espanyol, i també, el nou projecte a desenvolupar desenvoluparà enfocat al disseny d’indumentària per a persones amb discapacitat.

Per últim, el projecte de realitat augmentada i el del llibre digital interactiu que desenvolupa la Unitat de Comunicació Multimèdia i Interactivitat juntament amb una editorial de llibres infantils han estat explicats pel cap d’aquesta unitat, el Dr. Eduardo Huerta.

El Sr. Cowell ha expressat la voluntat de la seva institució en establir un conveni de col·laboració amb l’Escola Superior de Disseny ESDi i ha resaltat la qualitat dels projectes que es desenvolupen des de les diferents àrees de coneixement de l’ESDi.


La missió de la Universidad del Pacífico és la de contribuir a la formació de professionals i graduats, emprenedors, flexibles i èticament responsables, orientats al desenvolupament d’una societat d’oportunitats.

 

visita sr cowell