Notícies
12 de gener de 2015
El segell ESDi serà present a la Barcelona 080 Fashion

Un any més, Barcelona es converteix en el centre de la creativitat, la innovació i la moda en la 17a edició de la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc de l’1 al 5 de febrer a la Casa Llotja de Mar.


Enguany no només s’ha comptat amb la presència de dissenyadors de renom, sinó que també hi podrem trobar el millor talent emergent. En aquest marc incomparable, un total de 31 marques i dissenyadors presentaran les seves col·leccions per a la tardor-hivern 2016-17, on el segell ESDi hi és molt present: el professor de l’ESDi Francesc Grau hi desfilarà amb la seva marca Menchén Tomás, així com desfilaran també les graduades d’ESDi-EATM Justicia Ruano i Míriam Ponsa.  En les desfilades de la marca de roba infantil Bóboli i Aldomartins també hi ha representació de l’ESDi. La col·laboradora docent de l’ESDi Xenia Gómez, és una de les dissenyadores de la signatura Bóboli i Nuria Bisbal, exalumne del centre, forma part de l’equip d’Aldo Martins. El professor Jaume Vidiella, a més, forma part de l’equip d’estilisme de la firma Escorpion que també desfila a la 080 Barcelona Fashion.


A més, com a clausura, l’últim dia se celebrarà la tradicional desfilada MODAFAD, una mostra del disseny català més emergent, sortit de les escoles de moda i que enguany té un protagonista molt especial, el graduat a l’ESDi Enric Martí. Amb la dotació econòmica que va rebre pels seu premi a Millor dissenyador emergent a la darera edició del MODAFAD, Martí ha desenvolupat una nova col·lecció que es presentarà a la passarel·la el proper divendres 5 de febrer i de la que esperem donar-vos més detalls més endavant.En les properes setmanes a la web de la 080 Barcelona Fashion podreu trobar més informació sobre dies i horaris de les desfilades