Notícies
17 de març del 2014
El Saló de l’Ensenyament, una oportunitat per decidir el futur

El Saló de l’Ensenyament, que va tenir lloc del 12 al 16 de març, es va convertir en l’escenari perfecte per tots aquells estudiants que volien demanar informació relacionada amb els estudis de Disseny que es cursen a l’ESDi. I és que l’Escola Superior de Disseny ESDi hi va ser present, per poder respondre les preguntes i necessitats dels estudiants.

 

Mitjançant dos expositors, el de la zona universitària i el de l’espai ciència, l’staff de ESDi va desplaçar-se durant els 5 dies consecutius a la Fira de Montjuïc, situada a la plaça d’Espanya de Barcelona, amb l’objectiu d’encaminar el futur de molts joves.

 

Mireia Nilo, cap d’Informació i Admisions de l’ESDi, va assegurar que “aquest Saló era molt útil i necessari perquè, d’aquesta manera, els estudiants poden tenir un primer contacte amb el què volen estudiar i conèixer de primera mà tota la informació”. Nilo va afegir que la novetat d’aquest any era la presentació dels nous estudis, ja que tant divendres (a les 16h), com dissabte (a les 12h i a les 17h), i diumenge (12h) es van exposar els nous estudis que impartirà l’ESDi en UI/UX Designer, el curs vinent.

 

I és que el Saló de l’Ensenyament, que enguany celebrava la seva 25a edició, s’ha convertit en una oportunitat per molts joves que encara estan indecisos amb el camí que han d’agafar; i al mateix temps, ajuda a molts altres estudiants a reafirmar què volen estudiar.