Notícies
27 de juny del 2016
"El videoart. Creació pròpia del coneixement del llenguatge i els antecedents artístics" guanya el concurs "El disseny a la nostra vida"

Un any mes, i per tal de seguir donant oportunitats als alumnes que hagin dut a terme un treball de recerca en el Batxillerat o projecte final del CFGS relacionat amb el disseny, l’Escola Superior de Disseny ESDi ha seguit la tradició de convocar la 19ª edició del concurs El Disseny a la nostra vida.

El projecte "El videoart. Creació pròpia del coneixement del llenguatge i els antecedents artístics" ha estat guanyador del primer premi. Mentre que el segon premi se l’endú el projecte "L’Alta Costura. Què és l’Alta Costura i com la veig jo".

Aquesta resolució queda condicionada a la comprovació de l’autenticitat de les dades personals i del compliment dels requisits fixats a les bases d’aquest concurs per part de les persones premiades, que es durà a terme abans del dia 01 de juliol de 2016. Aquest dia, a les 17.00h, es procedirà al lliurament del Premi a les instal·lacions de l’ESDi a Sabadell.

El jurat valora l’esforç i l’interès de les propostes presentades i expressa l’agraïment a tots els participants en nom de la Fundació de l’Escola Superior de Disseny ESDi, FUNDIT.