Notícies
17 d’abril del 2015
El projecte de l’ESDi s’emporta el premi del Jurat al concurs de l’Editorial Gustavo Gili

Pel concepte, pel treball d’investigació i per l’aplicació innovadora del material, el jurat del concurs GGModa de l’Editorial Gustavo Gili va atorgar ahir el Premi del Jurat al projecte de les estudiants de moda Maria Besora, Núria Costa i Ane Castro, de l’Escola Superior de Disseny ESDi. La proposta va resultar guanyadora davant els 10 projectes presentats per les 10 escoles participants al certamen. El projecte presentat era una indumentària realitzada amb un teixit de suro.

 

teixit suro


Cada membre de l’equip guanyador rebrà com a premi un lot de llibres de moda editats per l’Editorial Gustavo Gili i valorat amb 300 euros, l’exhibició del model guanyador a la botiga Gratacós de Passeig de Gràcia i un viatge a les ciutats belgues de Bruixes i Anvers. En aquesta última població les guanyadores assistiran a la desfilada de final de curs de la prestigiosa Acadèmia de Moda d’Anvers.


Encara que el premi del jurat ja està atorgat, encara hi ha un premi en joc: el premi del públic. Enguany les votacions es fan a través de la pàgina web de facebook de l’editorial a on tothom que vulgui pot votar (amb un like) la proposta que més li agradi. La proposta guanyadora serà la que més likes tingui. El veredicte se sabrà avui mateix (dia 17 d’abril) a les 18.00h.