Notícies
Fins el 30 de juny
El projecte de l’alumna Carla Playà ja es pot veure a les escales del metro de L’estació Diagonal L5 en el marc del concurs Swab Stairs

La proposta de l’alumna Carla Playà “Gracias por contribuir en la creación de una ciudad inteligente y sostenible” ja es pot veure, des de divendres i fins el dia 30 de juny, a les escales de l’estació de metro de Diagonal L5- Rambla Catalunya/Diagonal. El seu projecte, treballat a l’assignatura d’informàtica II de 2n curs de Gràfic amb el professor Quim Boix, va ser el projecte guanyador del concurs Swab Stairs en representació de l’ESDi.

 

swab stairs 2

 

swab stairs2


Un any més Swab Stairs vincula el món acadèmic amb la transformació creativa del paisatge urbà, una activitat que forma part de la pròpia fira internacional i que té com a objectiu potenciar el talent jove.  La iniciativa organitzada amb TMB Cultura, conjuntament amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Cultura de Diputació de Barcelona i el recolzament de Fujifilm exhibeix la feina d’estudiants de diferents escoles d’art i disseny de Barcelona i altres ciutats del món. En la seva 5à edició, enguany se centra en el tema: “La Ciudad inteligente y sostenible”.