Notícies
30 d’octubre del 2013
El PFG de la Graduada d’ESDi, Gal·la Pascual seleccionat pel Blanc Festival

El projecte de Final de Grau (PFG) de Gal·la Pascual, graduada en Disseny Gràfic per l’ESDi, ha estat un dels seleccionats per presentar-se al Blanc Festival, el festival de Disseny Gràfic referent a Catalunya que se celebrarà els propers 15 i 16 de novembre a Vilanova i la Geltrú. El reconeixement va anunciar-se el passat 24 d’octubre en el marc del Blanc BCN, un pre-festival que va servir per anunciar els continguts i les activitats de la 5a edició del Blanc Festival.

El projecte de Gal·la Pascual, titulat “Sónar Zines”, és un fanzine del festival Sónar. Es tracta d’una col·lecció editorial, a mig camí entre un llibre i una revista, entesa com un projecte de col·laboració amb el festival de Música Avançada i New Media Art Sónar. Funciona com a element de difusió d’aquests en el marc del seu 20è aniversari.


El Blanc Festival, The Diary of Blanc celebrarà la seva 5a edició els propers 15 i 16 de novembre a Vilanova i la Geltrú. Es tracta del festival anual de Catalunya de disseny gràfic que organitzen de manera magistral David D’Eboli i Raúl Ramos. En aquests dos intensos dies trobarem conferències a càrrec de Cruz Novillo, Andreu Balius, Bisgràfic, Entlo.1ª, Folch Studio, Forma & Co, Physalia i Press Rec. A més d’una masterclass per l’estudi Mucho, una expo comissariada per Bendita Gloria, l’ Amics Blanc i la Blanc Nit. Un programa molt complet per un festival que cap amant o professional del disseny gràfic es pot perdre.

 

PFG Blanc