Notícies
5 de març del 2014
El Media Center d’Art i Disseny (MECAD) de l’ESDI impulsa nous estudis: UI/UX Design

Les xifres parlen per si soles: “en els propers 25 anys, el Disseny de productes intel·ligents crearà tants llocs de treball com ho ha fet la informàtica els últims 40” (RTVE, 23.11.2013). Davant d’això i amb la voluntat d’escoltar les necessitats i tendències de la nostra societat i donar resposta a les demandes que aquesta té actualment, amb projecció de futur i pensant en la ocupabilitat dels nostres estudiants, neixen els nous estudis en UI/UX Design. Uns estudis impulsats pel Media Center d’Art i Disseny (MECAD), l’Insitut d’investigació de l’ESDi dedicat, des de fa més de 15 anys, a la formació, la investigació i la difusió del disseny i l’art digital.


Aquests estudis, que es posaran en marxa el curs 2014-2015, seran pioners a l’Estat: serem el primer centre a Espanya a impartir els estudis: Diploma MECAD acreditat per l’ESDi en UI/UX Design. Uns estudis de tres cursos de durada enfocats a professionalitzar-se en el camp del disseny d’interaccions, l’art i el disseny digital, el disseny d’aplicacions mòbils, el disseny web, el món dels objectes intel·ligents, multimèdia i Internet.


A més a més, el MECAD també ha preparat dos estudis més que s’impulsaran, també, a partir del curs vienent:  Diploma MECAD acreditat per l’ESDi en Tècnic en Creació Digital i Diploma MECAD acreditat per l’ESDi en Disseny en Creació Digital. 


Per saber-ne més consulteu la web del MECAD.

 

ui ux