Notícies
27 de maig del 2014
El Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital present al Festival Loop

El proper 5 de juny, la Dra Inés Martins, professora de l’Escola Superior de Disseny ESDi de la Unitat de Producte i Usabilitat d’Espais, coordinarà una taula de treball al festival LOOP amb la participació dels alumnes del Màster en Comissariat, juntament amb alguns alumnes i professors de l’especialitat d’audiovisual del grau d’ ESDi.

 

 El títol de la taula és: “Young audiències. Forms of consumption and appropriation of the moving image in contemporary art”, una taula presidida per la Dra Inés Martins .

 

A més, qualsevol alumne de l’ESDi que tingui interès en participar de les activitats del Festival LOOP , podran comprar el passaport per accedir a les activitats amb 50 % de descompte .

 

LOOP Passport (45 euros)
LOOP Passport + Panels (90 euros)
LOOP Passport + UB Lab (70 euros)
Descompte per estudiants - 50%

 

Loop és un lloc on els professionals internacionals de la imatge es troben en moviment . Molts debats sorgeixen d’aquesta trobada. Com a resultat , a petició de nombrosos professionals, LOOP organitza una sèrie de sessions de treball per fer front a algunes qüestions importants relacionades amb el tema principal de la present edició "Engaging Audiences".