Notícies
16 de desembre del 2014
El Màster en Comissariat d’Art Digital escolta a Chris Salter

Els alumnes del Màster en Comissariat d’Art Digital de l’ESDi van assistir a la conferència de Chris Salter al CCCB, dins d’un seminari organitzat pel professor del mateix màster, el Dr. Pau Alsina.

 

L’assignatura d’Estètica Digital els va portar a conèixer Chris Salter, un dels artistes i pensadors més interessants del moment, que va mostrar les seves peces i idees sobre les arts visuals, l’art sonor, la dansa, el teatre, les performances i interfícies, així com la seva tasca a l’Hexagram Concordia Centre for Research and Creation in Media Art and Technology de Montreal, del que n’és director.

 

A través d’una sèrie de treballs recents de recerca i creació, aquesta conferència explora la manera com les darreres tecnologies aplicades a sensors generen noves formes de crear i sentir experiències. La xerrada es va centrar en tres obres recents: Ilinnx, Displace i Atmosphere, que treballen desmuntant les comunes suposicions sobre com funcionen els anomenats entorns immersius de responsive media.