Notícies
19 de septiembre de 2014
El Grau Oficial Universitari en Disseny en horari nocturn dóna el tret de sortida al curs 2014-2015

El 18 de setembre a les set de la tarda va tenir lloc a l’Auditori de l’ESDi l’acte inaugural del curs 2014-2015, pels estudiants del Grau Oficial Universitari en Disseny en horari nocturn.

 

La Directora de l’escola, la Dra. Glòria Fernández va donar la benvinguda als estudiants que enguany començaran o seguiran impartint el Grau en Disseny i posteriorment, la Dra. Inés Martins es va presentar com la nova cap d’estudis i una vegada fetes les presentacions, es van donar indicacions corresponents per el curs i es va remarcar que ’aquesta és la vostra escola’ i es va encoratjar els alumnes del Grau en Disseny en horari nocturn a treballar amb motivació i esforç i a ser grans i creatius.

 

En l’acte també van intervenir-hi l’adjunt de Direcció General, Ignasi González, la cap de Secretaria Acadèmica i Admissions, Mireia Nilo, i els caps de la Unitat de Producte i Usabilitat d’Espais, Elisabeth Ferrándiz; de la Unitat de Tendències i Moda, Dra. Encarna Ruiz; i el cap de la Unitat de Multimèdia i Interactivitat, el Dr. Eduardo Huerta.