Notícies
20 de novembre de 2015
El graduat Oriol Arnedo participa al Design Your Future 2015

Ahir dijous 19 de noviembre va tenir lloc al Disseny Hub l’acte de cloenda del Design Your Future 2015, un intercanvi juvenil amb l’objectiu de promoure el disseny com a eina de transformació social, mentre es comparteixen experiències i coneixement entre joves de diferents cultures i disciplines.


L’esdeveniment va néixer a Lisboa l’any passat i aquest any s’ha celebrat a Barcelona del 9 al 20 de novembre sota l’organització del FAD i del Colectivo Reverso. L’intercanvi ha connectat 37 persones de 5 països diferents i disciplines diferent:  Finlàndia - arquitectura, Bòsnia i Herzegovina - periodisme, Polònia - antropologia, Portugal - àmbit social i  Espanya - disseny.

 

 

La convocatòria dels participants va estar oberta a estudiants, graduats o postgraduats en disseny  i un dels escollits va ser Oriol Arnedo, graduat en Disseny Gràfic a l’ESDi.


En la presentació celebrada ahir, els participants van explicar com  han treballat aquests dies, amb quins objectius i alhora van presentar els projectes finals que han dut a terme.

 

Per a Arnedo, aquesta ha estat “una experiència enriquidora i molt inspiradora, on considero que l’intercanvi principal no ha estat només a nivell professional, sinó a nivell personal, i crec que aquesta ha estat la clau de l’èxit. Compartir les 24 hores del dia de forma conjunta ha suposat deixar enrere ser complets desconeguts per crear una petita comunitat familiar amb una llengua comuna, uns interessos comuns i uns objectius i reptes a resoldre de forma compartida. Encara és aviat per dir-ho, però crec que ha estat una de les millors experiències que he tingut relacionades amb la professió del disseny”.