Notícies
DESTACADES: 3-10 de febrer de 2016
El graduat Enric Martí presenta nova col·lecció a la 080 [ + altres notícies ]

 

La col·lecció “Loathed Reality” del graduat Enric Martí sedueix el públic de la 080 Barcelona Fashion

 

Enric Martí, guanyador del premi al Millor Dissenyador Emergent, va presentar la seva col·lecció “Loathed Reality” en la desfilada del Modafad dins la 080 Barcelona Fashion. La col·lecció està basada en el concepte de regressió artística amb constants referents a l’artista Lady Gaga, una carta de colors molt cridanera i harmònica i els complements de les també graduades BET Barcelona.

 

Desfilada-EnricMarti-080

 


 

L’ESDi signa un conveni amb l’empresa Servei Estació


Aquest acord ofereix descomptes en material als alumnes de l’ESDi (del 10, 15 o 20% depenent del producte), cedeix mostres de material a professors, ofereix a l’escola un servei gratuït d’ús de la maquinària que servei estació té al seu abast per projectes d‘escola o per preparació de material per als professors de cara a la realització de activitat a l’aula, ofereix un servei de recerca de nous materials i posa a disposició de les empreses que tinguin un projecte de col·laboració amb l’escola els materials necessaris per a la realització d’aquests projectes a preus molt competitius.

 

Servei estació-conveni

 


 

3 alumnes de l’ESDi finalistes al concurs BSTIM


Les alumnes de 4t de moda de l’ESDi Núria Costa, Berta Navarro i Natàlia Barros són finalistes del concurs impulsat per la fira BSTIM d’Igualada entre més de 20 propostes presentades. El concurs sota el leitmotiv “Knitting a Rebel Soul” premiarà les propostes creatives inspirades en l’època de finals dels anys 60 i 70. Les vuit propostes finalistes seran produïdes per empeses industrials expositores de BSTIM. El dia 24 de febrer i dins de la Fira, el jurat seleccionarà al guanyador del concurs que podrà̀ integrar-se a una empresa del sector fent pràctiques remunerades durant un període de sis mesos.

 

 


 

Graduats de l’ESDi opten als Premis ADi


L’Associació de Disseny Industrial-FAD ha convocat un any més els Premis ADI amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels dissenyadors industrials i establir ponts entre el món estudiantil i el professional. En aquesta edició es presenten a la Medalla ADi tres projectes de final de grau de l’ESDi:
-    La motocicleta de mercaderies “Gala 279”, de Silvia Arch, Marc Capdevila, Edgar Melero y Miquel Vallribera.
-    Els coberts que regulen la velocitat d’ingesta “MOS”, d’Albert Gil.
-    La pala de rescat en neu “Plow 2.7” de Roc Miranda.