Notícies
15 de gener del 2014
El graduat de l’ESDi Gerard Rubio participa a la Fundació Antoni Tàpies

L’exalumne graduat en Disseny Audiovisual de l’ESDi  el passat 2013, Gerard Rubio, exposarà el seu Projecte de Final de Grau a la Fundació Antoni Tàpies. L’exposició s’inaugura el dia 15 de gener a les 19:30 i romandrà fins el dia 9 de febrer.

 

El projecte de Rubio, que duu el nom de ‘Open Knit’ planteja una crítica al model de producció i consum actual, posant com a alternativa una màquina de producció tèxtil que dóna poder als seus usuaris mitjançant l’autosuficiència i el desenvolupament creatiu. ‘Open knit’ confecciona peces de roba a mida de forma automatitzada a partir d’arxius digitals que es comparteixen desinteressadament a través d’un repositori online.

 

Part d’aquest projecte també està exposat al hall de l’ESDi dins l’exposició Interactuo, Interactues, Interactua, Interactuem, Interactueu i Interactuen, que recull una mostra de Projectes de Fi de Grau en l’itinerari audiovisual del mateix curs.  L’exposició es basa en què la interacció estableix un fil conductor entre la persona i la màquina però sobretot, crea xarxes de relació i amistat.

 

 

Projecte de Gerard Rubio